Rólunk

A LemezCentrum Kft. 1992 óta aktív részese az építőiparnak a keleti régióban. Gyártás és forgalmazás terén egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezik, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint visszatérő vásárlóink elégedettsége. Trapéz és cserepeslemezeink a legkeresettebb termékeink közé tartoznak, köszönhetően a széleskörű felhasználási lehetőségeknek. Trapézlemezeink tetőlemezként, vagy falra szerelve is alkalmazhatók, de felhasználják kapukhoz, kerítésekhez is. Ezek az acéllemezből készült elemek hosszú éveken át ellenállnak az esőnek, szélnek, erős napsütésnek, fagynak. Ha a lemezek mégis megsérülnek, leszerelésük, cseréjük gyorsan és könnyedén elvégezhető. A vevő kérésére a felmérést és a felszerelést tapasztalt kollégáink végzik, és ha kell, kiszállítást is vállalunk, az egész ország területére.

Lemeztermékeink számos színnel és mintázattal rendelhetők. Az alapanyagok több tonnás tekercsekben érkeznek. A lemezanyagok felülete hagyományos tüzihorganyzással, fényes és matt festéssel, vagy kétféle fa mintázatú borítással van ellátva, és igény szerint bármilyen lemeztermék előállítható az egyes borítású lemezekből.

Újdonság továbbá, az új acélkerítés elemünk. Könnyű, de tartós, esztétikus és gyorsan felszerelhető. Remek alternatívája a hagyományos léckerítésnek, és egyik legnagyobb előnye vele szemben, hogy nem igényel karbantartást.

A hagyományos lemeztermékek mellett szendvicspanelek, szelemenek, élhajlított elemek, és a felszereléshez, alkalmazáshoz elengedhetetlen kiegészítők állnak a kedves vásárlók rendelkezésére. Telephelyünkön személyesen is megtekintheti kínálatunkat, választhat kész termékeink közül, vagy leadhatja egyedi megrendelését, amit rövid időn (2-3 napon belül) készre gyártunk. Kérdéseivel bátran fordulhat kollégáinkhoz!

Csatlakozzon Ön is elégedett és visszatérő vásárlóink csoportjához!

Kérjen ajánlatot MOST és 1 munkanapon belül felkeressük! Online Ajánlatkérés